Herlig sommerleir i Njørd!

Herlig sommerleir i Njørd!

Publisert av Torill Kristin Refsdal Aase den 03.07.22. Oppdatert 03.07.22.

Gjennom uken ble det prøvd ulike kajakker, men det må vel sies at sit-on-top-varianten var mest populær når temperaturen nærmet seg 25 grader og vannmåleren viste 19. Det ble mye plask og bading. hver formiddag var det padletur, i nære omgivelser, men også til Vollane og rundt Storholmen. Det skal ikke mange padletakene til før teknikken sitter, tross små personer i digre kajakker – havkajakkene kom som nummer to på popularitetsstigen. I løpet av uken var de også på fotballbanen og på plenene i Tømmervågen.

Unge aktive fra Njørd var med som instruktører, veiledere, aktivitetsledere og mye annet. De var overalt, i vannet, i følgebåt, på land, og passet på at deltakerne var innenfor rekkevidde og at flytevestene satt som de skulle. 

Det blir servert varm lunsj hver dag, samt frukt og is innimellom. Nytt i år er at vi hadde tre voksne fra havgruppen med i cateringen. Det var stor suksess og maten ble visst ekstra god når det ble god tid til å forberede den. 

Njørd håper at mange av deltakerne fortetter på den ukentlige kajakkskolen til høsten. Det er også anledning å være med på ny sommerleir, som starter 8. august, fremdeles noen ledige plasser og spådommene fra meteorologene er at vi skal få en fin augustmåned!