Påskesamling (Avlyst)

Meld dere på her: Påskesamling 2020

 

Info fra Flekkefjord kajakklubb

Flekkefjord kajakk-klubb ønsker alle andre kajakk-klubber i landet hjertelig velkommen til årets påskesamling 04-8 april. Opplegget blir som tidligere år med oppstart på palmelørdag og avslutning onsdag i påskeuken.

Det vil bli arrangert minst 2 treningsøkter daglig med mye padling. Vi har trygge rammer og godt med følgebåter. Det vil bli servert 3-4 smakfulle måltider hver dag med festbankett på mandagskvelden. Vi er i svømmehallen tirsdag kveld, der den årlige klubbstafetten arrangeres. Som alltid blir det tid til mye moro og sosialt samvær.

 

Erfaringer fra siste års påskesamlinger gjør at vi ser oss nødt til presisere følgende punkter:

  1. Det er påbudt med vest. Alle deltakere skal ha på vest under alle padleøkter.
  2. Kajakken skal være testet og ferdig innstilt før første økt på vannet lørdagen. Dette er ledernes ansvar og vil bli kontrollert under ledermøtet lørdag.
  3. Reglene for oppførsel på skolen er ikke diskuterbare. Ødelagt utstyr eller lokale skal erstattes, og klubbene blir eventuelt fakturert i ettertid. Avlåste områder skal respekteres og tørking av tøy skal kun gjøres på tilvist, egnet sted.
  4. Alle deltakere må ha med rikelig med varmt treningstøy, lue, vest, padlehansker, trekk, joggesko, badetøy og selvfølgelig åre og kajakk.  Privat utstyr og klubbutstyr på Flekkefjord kajakk-klubb skal ikke lånes uten å ha innhentet tillatelse på forhånd.
  5. Vi ønsker at dere oppgir lederens mobilnummer i forbindelse med påmelding.
  6. Vi håper at alle klubbene forbereder et underholdningsinnslag til festbanketten.

Hovedfokus vil som alltid ligge på trening og moro. Vi håper så mange som mulig vil ta turen til et Flekkefjord badet i påskesol!

Detaljer

Dato lørdag 04. april 2020
onsdag 08. april 2020
Kalender Felles kalender

Sted

Navn Flekkefjord kajakklubb
Adresse
Sundegaten
4400 FLEKKEFJORD