Sommerhilsen fra styret

Sommerhilsen fra styret

Publisert av Torill Kristin Refsdal Aase den 22.06.24.

Hva angår KURS har det vært varierende. Noen kurs har måttet avlyses, mens andre har gitt deltakerne våttkort og medlemskap i Njørd. Mulig markedsføringen trenger ytterligere et puff. Kjenner dere noen som trenger introkurs før Norgesferien; Siste før sommeren er mandag 24. juni!. Kurset stenger for påmelding fredag, men kontakt kursleder Margrethe Stinessen direkte på telefon 90 95 70 75.

Det som har gått på skinner, er derimot AKTIVITETSLEDERKURSET vi har for medlemmer i Njørd. Der er 6 ivrige deltakere som skal ha «eksamen» på søndag 23. juni. De har øvd og øvd og testet tørrdraktene flere ganger ukentlig i perioder. Dette styrker klubbens kompetanse på vannet og gir oss flere turledere.

SOMMERLEIR for barn og unge starter også mandag 24. juni. Den andre starter 1. juli. Egne barn, barnebarn, venners barn osv er velkommen til å hive seg med! PÅMELDING finner man på Njørd.no fane «Påmelding». Det er padling, lek i vann og annet, de har hele Tømmervågen friluftsområde å boltre seg på! Og været ser slett ikke verst ut kommende uke. Senere blir det padledager med fritidsleire i regi av kommunen, og skoler i Åsane.

Vi trenger også litt flere VOKSNE som kan hjelpe til et par timer på dagtid, rundt lunsjtider. Leirdeltakerne får varm mat, og her er det plass til et par flere assistenter. Alt foregår ut fra klubbhuset, kjekt arbeid! Kontakt Haldis Øvreeide; haldiso@online.no / tlf. 975 20 695.

 AKTIVE FLATTVANN: Klubben har inntil fem aktive som deltar i padlekonkurranser, nå for det meste i seniorklassen. Men vi satser på å flere med etter kajakkskole og sommerleir.  De aktive er instruktører på sommerleirene. Veterangruppen/masters, reiser derimot mye, kommer hjem med både gull, sølv og bronse fra stevner! Nedre aldersgrense her er 36 år.

 NYTT KLUBBHUS: Styret jobber jevnt og trutt mot målet å bygge nytt klubbhus. Vi er i ferd med å bygge opp en liten egenkapital som kreves for videre finansiering, og særlig har Øystein Bruserud drevet arbeidet fremover. Blant annet fikk vi 400 000 i prosjekteringsmidler fra Sparebanken, og litt andre midler drypper inn. Økonomien styres med nytt klubbhus som mål, og er under stålkontroll hos Sølvi Broch, vår nye økonomiansvarlig. Så her råder god stemning i styret!

BÅTPLASSER: Det er nå god orden i naustet og båtplassene. Ikke skift plass el. likn. uten å melde fra til naustsjefen, Lise Vavik, tlf 928 41 319 / epost lisegunderson@hotmail.com

Annet om bruk og lån av BÅTER: Bruker du en klubbkajakk og oppdager at den har mangler, meld fra til en av oss i styret og oppgi feil og NUMMER på båten. LÅN AV KLUBBKAJAKK: Medlemmer kan kajakk til en venn (helst med våttkort) når man er sammen på tur. Medlemmet har da det fulle ansvaret. Vi oppfordrer til at man vippser kr 200 til klubben for lånebåten.

  STYRETS ARBEID: Styret har som vanlig månedlige møter der klubbens drift diskuteres. Vi skulle gjerne fått lagt flere referater ut i styreweb, nettsiden vår, og arbeider for å bedre dette. Vi ønsker også å få økt aktivitet på hjemmesiden; det står som alltid på tid og ressurser. 

Dere må gjerne ta kontakt med oss dersom dere har spørsmål og innspill. På hjemmesiden finner dere kontaktinformasjon til alle i styret, samt hvilke roller vi har. Mangler dere svar fra en, så ring eller send epost til en annen! En svært viktig person er nøkkelmannen vår Øystein Bruserud; men han reiser litt og om han er borte, så ordner vi tilgang til naustet. Husk at alle medlemmer har rett til nøkkel, enten det er barn, unge eller husstand og hovedmedlem.

OG: Det blir som regel tirsdagspadlinger hele sommeren, men uten spesifisert turleder. Alle ser til hverandre og det kan blir mange fine turer. Følg med på havgruppens facebookside.

Styret ønsker alle en riktig god sommer med mye padling og andre naturopplevelser!

Bergen 21. juni 2023

Hilsen styreleder;

Kristoffer Ytre-Arne Mjeldstad