Sesongstart for tur- og hav!

Sesongstart for tur- og hav!

Publisert av Torill Kristin Refsdal Aase den 17.03.24. Oppdatert 17.03.24.

Det knyttes alltid spenning til hvor årets høsttur skal gå, men i år ble det bestemt relativt tidlig. 16.-18.august har klubben reservert hytter på Bulandet, og det antas å bli rift om plassene når det åpnes for bestilling.

Men Bernt Solheim kunne legge frem mange andre godbiter. Først: Det blir rebusløp på bukten 14.april i regi av Magnar Greve. Løpet er åpent for alle, også andre klubber (NB!), og han lover en ettermiddag fylt med oppgaver om Eidsvågbuktens lange og spennende historie. Klar ved klubbhuset kl. 15.

Det blir flere tirsdagspadlinger utenfor bukten. VI prøver på nytt å erobre Storavatnet på Holsnøy - i fjor nektet nordavinden å slippe oss forbi de nærmeste skjærene, og det er mye uutforsket for dem som ikke har vært der før. Og mye å gjenoppleve for andre Surfetur til Sola blir det for de med teknikkurs inne, det er foreslått telttur til Austrheim, dagsturer til Sotra/Øygarden og mye mer.

Tirsdagene i Eidsvåg legges tilrette for at gruppen kan deles opp, er du litt rusten etter vinteren eller ikke så dreven, blir det rolige padlinger med instruktør, har du padlet hele vinteren er det bare å dra på litt videre mot nord, sør - eller vest. 

EIDSVÅGRUNDEN blir 1. juni, en lørdag. Her håper vi ALLE kan stille!

Så – det er bare til å følge med på aktivitetskalenderen og Facebook, så kommer detaljer etterhvert. Sees til en fin sommersesong!