Klubbtur til Vær- og Bulandet

Klubbtur til Vær- og Bulandet

Njørd drar til Vær- og Bulandet på klubbtur helgen 16 til 18 august. Denne turen blir minneverdig uansett vær!

Vær- og Bulandet er ei «padleperle» som ligger helt vest i havet i Askvoll kommune i Sunnfjord. Selv om det ligger helt ute i havet, så er det svært fint å padle der uansett vær. Her er det mange små øyer og holmer som skjermer godt uansett vindretning. Det hender også at det er flatt hav!

Turen legges tilrette for de som har grunnleggende kurs og som mestrer kamerat-redning. Man padler samlet alle dagene man er på vannet, men hvis det byr seg muligheter vurderes avstikkere for utfordre oss selv. Dette er selvsagt avhengig av gruppen, vær og risikovurderinger som gjøres på stedet av turlederne. Deltakere anbefales derfor å ha med hjelm og annet nødvendig utstyr.

På denne tiden av året er det fortsatt lyse dager, så det er god tid til å utforske mer enn planlagt! Dagene skal brukes til det fulle. Det er forventet at man er i god nok form til å klare å padle minst 15-20 km i rolig tempo og at man pakker kajakken for tur med nødvendig utstyr. Underveis blir det kortere pauser på vannet og minst én lengre lunsjpause for hyggelige samtaler og orientering om ruten videre.

På turen har man tilgang på alle hyttene til Bulandsferie. Disse består av fem leiligheter og én hytte. Hyttene ligger ved sjøen og midt i smørøyet for helgens padling. På kveldene samles vi et felles selskapslokale for hygge og festtaler!

Noe for deg? Meld deg på da vel! Påmeldingen starter mandag 27 mai kl 18:00.

Påmelding!

IllustrasjonNorgeskart